Het construct dat “de modewereld” hard is, daar moeten we van af. Dat is een keuze.

Het construct dat “de modewereld” hard is, daar moeten we van af. Dat is een keuze.

Wat fijn dat er eindelijk een front aan oud-studenten op staat. De dingen die ik op AMFI heb meegemaakt zijn absoluut te bizar voor worden en door het construct dat dit “erbij hoort” is die realisatie pas veel te laat gekomen.

Het kleinerende gedrag van docenten is niet oké. Ik herinner me hoe een docent tijdens mijn assessment op zijn vingers in de lucht al mijn “slechte eigenschappen” ging opnoemen. Hij stopte niet toen ik in huilen uitbarstte.

Na mijn afstuderen ben ik in 2 maanden 10 kilo afgevallen, letterlijk een last die van mij af viel.

Het construct dat “de modewereld” hard is, daar moeten we van af. Dat is een keuze. Ik hoop dat AMFI ooit gaat kiezen voor een manier van lesgeven waardoor niemand meer hoeft te denken dat kleinering er bij hoort. Op deze manier houdt deze wereld zichzelf veel te veel in stand.


Dit weekend is er veel woede bij mij naar boven gekomen die ik graag zou willen omzetten in iets moois zodat andere dit niet hoeven mee te maken. Bedankt dat je dit bekend maakt!