De emotionele schade die ze hebben aangebracht is bizar. Zo bizar dat ik nu, na wat jaren therapie, een super leuke baan...

De emotionele schade die ze hebben aangebracht is bizar. Zo bizar dat ik nu, na wat jaren therapie, een super leuke baan...

Ook ik heb enorme littekens aan AMFI overgehouden. Ik ben in 2016 afgestudeerd en ben in 2017 uitgevallen met een burnout en depressie.

De emotionele schade die ze hebben aangebracht is bizar.

Zo bizar dat ik nu, na wat jaren therapie, een super leuke baan en inmiddels veel beter in mijn vel te zitten nog steeds bang ben als ik een beoordeling op werk heb. Dat zou namelijk heel goed het moment kunnen zijn dat de hele wereld tegen je keert en je er achter komt dat je toch heel slecht bezig bent. Want ja, dat is ook wat jaren op AMFI gebeurde. Gelukkig weet ik deze destructieve gedachtes inmiddels snel de das om te doen maar ergens blijft het rest gevoel hangen. Het lezen van iedereens berichten geeft bevestiging en rust, het heeft dus toch echt niet alleen aan mij gelegen.